Pages

Tuesday, January 22, 2013

Bila perogol bersuara, rasa nak termuntah pun ada.. !!

Tan Sri Dr Rahim Tamby Chik rogol perogol
Sesudah baca berita di bawah, sila baca kisah si perogol bernama Rahim Tamby Chik di sini -

MELAKA 21 Jan. - Satu peraturan atau undang-undang melarang penggunaan nama Islam oleh sesebuah parti politik perlu diwujudkan agar tidak dimanipulasi dan disalahguna sesetengah pihak demi kepentingan politik, kata bekas Ketua Menteri Melaka, Tan Sri Dr Rahim Tamby Chik.

Beliau berkata, parti yang menggunakan nama Islam boleh merosak dan memburukkan kedudukan, imej serta reputasi agama itu sendiri.

Merujuk penggunaan nama Islam pada Parti Islam Semalaysia (Pas), beliau berkata, parti itu menggunakan nama Islam semata-mata untuk kepentingan politik mereka.


Beliau berkata demikian kepada pemberita selepas menyampaikan Bantuan Khas Awal Persekolahan dan melancarkan kutipan dana bagi projek pembinaan surau baru sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Udang di sini, hari ini.

Sementara itu, Rahim yang juga Pengerusi RISDA mahu kerajaan memandang serius terhadap kehadiran sekolah-sekolah pondok yang ditaja parti politik kerana dilihat cenderung menanam rasa kebencian terhadap musuh politik mereka. - BERNAMA

1 comment:

XUMNO said...

Spesis yang tak ada maruah, bergelumang dengan dosa menyebar fitnah dan segala yang lucah dan menjijikan. Patutlah dia tak suka pada perkataan "islam". Eh, apa khabar anak hasil rogol dulu tu. Tolong cari dan postkan gambarnya di blog2. Hampeh ni patut dihina dan dimalukan semalu2nya.

Posting Terkini